Ingrediënten:
Voor 2 a 3 personen:
Bereiding:
Doe een scheut olijfolie in een ruime stoofpan en laat warm worden op middenhoog vuur.
Doe de ui, look erin en stoof wat aan.
Doe er de verse kruiden mee in en de courgette en aubergine. Bak een paar minuutjes .
Doe er de paprika bij en het tomatenconcentraat, roer dit goed door.
Doe de verse tomaten erbij , euroma ratatouille kruidenmix en het water .
Roer even goed om en laar dit een 10 a 15 minuten pruttelen.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer met een gekookte of gebakken aardappel, orzo, pasta, rijst …. en overstrooi met wat gehakte peterselie.
Ingrediënten:Voor 4 à 6 personen 1 kg witte asperges 1 preiwit, in ringen 1 witte…
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…