Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kruid de kippenblokjes met wat kippenkruiden en bak ze in kokosolie aan in een ruime pan, op medium hoog vuur.
Voeg er de bloemkoolroosjes en de krieltjes aan toe, schep even om.
Voeg de currypoeder eraan toe en bak dit een minuutje mee.
Doe er de ui bij, kerstomaten, bouillon en de kokosmelk.
Zet het deksel op de pan en laat dit een 10 minuten sudderen.
Voeg er de paprika en courgette aan toe, optioneel de spinazie en laat nog 5 minuten verder sudderen zonder deksel.
Breng op smaak met het limoensap.
Serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…