Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Voor de vleesmarinade:
Voor de saus:
Bereiding:
Meng de ingrediënten voor de vleesmarinade en doe het vlees erbij. Vermeng goed zodat het vlees goed bedekt is met marinade.
Laat dit 30 min. tot een uur staan.
Vermeng alle ingrediënten voor de saus.
Kook de rijst gaar in de alpromelk (of kokosmelk) en water.
Verhit 2 el olie in de wok en een beetje sesamolie op een vrij hoog vuur en roerbak de broccoli enkele minuten. Haal uit de wok.
Doe opnieuw wat olie in de wok en roerbak het vlees (mag met alle resterende marinade erbij) een 3 minuten.
Doe er eventueel wat spicy wok kruiden bij.
Doe er de noten bij, roerbak even mee. Doe ook de broccoli er opnieuw bij.
Roerbak alles nog een minuutje en doe er de saus bij.
Roer nog 2 minuten goed door.
Vermeng de rijst met het kokosrasp-alpromelk mengsel.
Serveer de rijst met de varkenslapjes en overstrooi eventueel met enkele schilfers geroosterde kokos.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…