voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af , maar bewaar 1 dl van het kookvocht
Kruid de kippenblokjes met vadouvan kruiden
Verhit wat olijfolie in een diepe pan en bak de blokjes goudbruin. Haal ze uit de pan .
Stoof in dezelfde pan , de prei en champignons met de look , gedurende een 6 minuten
Doe er 1 kl vadouvankruiden bij , samen met de mosterd. Roer goed door.
Doe er de room bij en het kookwater.
Laat dit op een medium tot hoog vuur inkoken tot een gebonden saus . Meng de kip eronder.
Voeg eventueel extra mosterd toe en vadouvan kruiden , volgens eigen smaak.
Kruid af met peper en zout . Doe er de gekookte farfalle bij en laat nog een paar minuten doorwarmen.
Serveer met wat versgehakte peterselie.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…