Ingrediënten:
Voor 4 tot 6 porties:
Bereiding:
Klop de mascarpone los en doe er de slagroom en suiker bij, samen met de vanille pasta.
Klop dit op tot een stevige massa . (let op dat je niet overklopt ,klop net zo lang dat je pieken hebt).
Meng de koffie met amandel extract of de amaretto.
Doe het mascarpone beslag in een spuitzak , met een spuitmondje naar keuze.
Neem glaasjes , verdeel een bodempje met koekjes naar keuze en doe hier was koffiemengsel over.
Een laagje mascarponebeslag , opnieuw een koekje met koffie en werk af met dotjes mascarpone, zeef er wat cacaopoeder overheen en steek er een koekje bovenin.
Zet in de koelkast tot gebruik.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…