Voor 2 personen
Ingrediënten:
Bereiding:
Kook de penne gaar , voeg de laatste 5 minuten van de kooktijd de bloemkoolroosjes eraan toe .
Bewaar 1,5 dl van het kookwater.
Stoof de prei en look aan in wat olijfolie , voeg na 5 minuten het restjesvlees toe en stoof even mee.
Doe het bouillonblokje erbij , samen met het kookwater. Wacht even tot het bouillonblokje is opgelost en doe er de philadelphia en een scheut melk bij. Kruid met peper en zout.
Laat 5 minuten zacht pruttelen en doe er dan de pasta met bloemkool bij.
Meng goed door mekaar . Eventueel kan je de saus wat binden met maïzena. Of doe er wat gemalen parmezaan bij.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…