Ingrediënten:
Bereiding:
Pel de uien en de knoflook en snij deze fijn.
Snij de paprika in stukken.
Schil de aardappelen en snij deze in grote stukken.
Verwarm de olijfolie en stoof daarin de uien de aardappelen en knoflook aan.
Voeg het rundvlees toe en bak het even mee aan.
Voeg er de bouillon, knoflook, paprika, gepelde tomaten, tijm en laurier bij.
Kruid af met peper, zout en paprikapoeder.
Zet een deksel op de pot en breng aan de kook. Laat vervolgens 1 uur sudderen op een laag vuur.
Kruid bij indien nodig.
Verdeel de goulash over diepe borden of kommen. Serveer met zure room en een beetje platte peterselie.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…