Voor 2 personen
Ingrediënten :
Balletjes:
Saus:
Bereiding:
Mix alle ingrediënten voor de saus samen, behalve de maïzena.
Meng alles samen voor de balletjes en rol balletjes van een golfballetje groot.
Verhit wat olie in een wok en bak de balletjes bruin aan, ze hoeven nog niet volledig gaar te zijn. Haal ze uit de wok en zet warm.
Doe opnieuw wat olie in de wok en roerbak de groentjes gedurende een 5 minuten . Doe de balletjes er opnieuw bij , en de cashewnoten, bak nog enkele minuten verder.
Doe de saus erbij , warm ze goed door (tot de balletjes gaar zijn)en voeg wat maïzena toe om ze bij te binden, indien gewenst.
Maak de woknoodles los en roer ze door het geheel. Laat nog enkele minuten doorwarmen.
Serveer met wat verse platte peterselie of koriander.
Je kan ook andere noodles gebruiken, die je dan eerst kookt. Woknoodles kan je meteen toevoegen.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…