voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
De boter verhitten en de groenten hierin bakken. Bestrooi met de provençaalse kruiden en doe er het blokje bouquet provençale en het laurierblad bij. Doe de wijn erbij . Laat dit gedurende een 10 minuten stoven op zacht vuur.Snij de vis in stukken , besprenkel met wat citroensap en kruid met zout en cayennepeper. Doe de room bij de groenten , de tomatenpuree en het bouillonpoeder. Laat dit nog eventjes doorgaren en neem van het vuur. Meng de visstukjes onder de groenten en zet het deksel op de pan. Door de warmte zal de vis garen. Serveer met pasta .
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…