voor 2 a 3 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Kook de mie gaar en hou ze warm. Snij de ananas in stukjes. Kruid het gehakt royaal met de kippenkruiden . Verhit de maïsolie en sesamolie in een wok en bak het gehakt rul. Voeg de wortels , parika’s en bamboespruiten toe . Roerbak gedurende enkele minuten . Voeg er dan de champignons , ananas en sojascheuten toe . Roerbak nog even mee en blus met de gembersiroop , sojasaus , hoisinsaus en ketjap manis. Kruid nog wat extra met curry en doe er de chilisaus of sambal bij . Je kan eventueel de saus wat binden met maïzena , doe de mie erbij en vermeng goed . Nog 1 minuutje mee roerbakken en opdienen.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…