voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Snij de stukken vlees in stukken van 3 cm. Kleur ze aan in boter op een vrij hoog vuur. Doe er de wortel , look en ui bij en laat even meebakken. Doe er de curry , laurier en de komijnzaadjes bij. Zet dit goed rond en blus het geheel met de bouillon en kokosmelk. Zet het vuur laag en laat dit onder deksel een uurtje sudderen . Voel geregeld eens aan het vlees , het vlees moet echt supermals gestoofd zijn. Doe een kwartier voor het einde van de bereidingstijd , de courgetteblokjes , erwtjes en kikkererwten erbij en de honing . Honing volgens smaak toevoegen . Eventueel de saus wat binden met maïzena , is niet noodzakelijk . Werk af met gehakte koriander. Serveer moet couscous.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…