voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Zorg ervoor dat alle groenten , behalve spinazie dan , in gelijke stukken zijn gesneden Stoof de ui aan in een beetje boter en voeg dan de prei, de courgette en de knolselder eraan toe. Laat dit goed aanstoven op een matig vuur . Voeg dan water toe tot alle groenten net onder staan en de bouillonblokjes en laat dit gedurende ongeveer 30 minuten koken op een niet te hoog vuur. Groentjes moeten gaar zijn. Mix heel goed tot een velouté . Doe de spinazie erbij en mix de soep tot een homogeen geheel.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…