Ingredienten :
Bereiding :
Klop de eidooiers en de suiker tot een schuimend geheel. Meng de mascarpone en de melk. Meng alles in een kan. Verdeel het suiker- en eimengsel in twee Martini glazen en doe een ijsblokje in elk glas. Giet de espresso in de glazen en laat de ijsblokjes smelten. Voeg het mascarponemengsel toe. Bestrooi met cacao.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…