Tiramisu-frapp

Ingredienten :

  • 2 eidooiers
  • 1 el suiker
  • 2 cl Muskaatwijn of witte Porto
  • 2 el mascarpone
  • 1-2 el melk
  • 2 sticks NescafĂ© Espresso
  • 1-2 el suiker
  • cacao
  • Bereiding :

    Klop de eidooiers en de suiker tot een schuimend geheel. Meng de mascarpone en de melk. Meng alles in een kan. Verdeel het suiker- en eimengsel in twee Martini glazen en doe een ijsblokje in elk glas. Giet de espresso in de glazen en laat de ijsblokjes smelten. Voeg het mascarponemengsel toe. Bestrooi met cacao.

    Please follow and like us:
    fb-share-icon

    Related Posts

    Een reactie achterlaten

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial