voor 8 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Rooster in een droge pan komijn , koriander , paprika , kaneel , kardemom en chili tot het begint te geuren , op een matig vuur . Doe ze daarna in een kom en doe er de olie , gember en look bij . Meng goed. Maak het vlees eventueel vetvrij , overtollig vet mag weg van het vlees. En smeer zoveel mogelijk van het kruidenmengsel rond het vlees. Dit moet minstens 3uur , afgedekt , in de koelkast marineren en liefst zelfs een hele nacht. Grill het vlees. In een gesloten BBQ gedurende 1u20 laten gaar worden of tot het goudbruin is en de gewenste gaartijd heeft. Neem het van het vuur , laat 10 minuten rusten alvorens dit te snijden.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…