voor een vorm van 22cm :
Ingredienten :
Bereiding :
Rol het bladerdeeg uit en schik het in de taartvorm .Maak appelmoes van de appelen met het water maar zonder de suiker (zie rubriek bijgerechten : appelmoes ). Laat afkoelen .
Klop de eieren en de eierdooier met de bruine suiker tot een stevige massa en meng met de geklopte room .Bedek de taartbodem met de appelmoes en vul de rest aan met het bruine suiker mengsel .Bak de taart af op 180°C gedurende 35 minuten .
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…