voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding:
Stoof de uien, de look en de aardappelen aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
Bevochtig dit met het water en voeg er de PH Groentebouillon aan toe.
Laat vervolgens gedurende 30 minuten koken.
Bak de worsten.
Mix het geheel glad en voeg er dan de Alpro soya Cuisine en de spekreepjes aan toe.
Hak de lente-uitjes heel fijn.
Voeg er voor het opdienen de spinazieblaadjes aan toe.
Serveer het geheel met de stukjes worst, het rauwe eigeel en de gesmolten bruine boter.
Versier met de lente-uitjes.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…