voor 4 personen:
Ingrediënten :
Bereiding:
Week de gelatineblaadjes.
Kook de Alpro soya Cuisine op met de chocolade en de suiker.
Voeg er de gelatine aan toe (niet bij kooktemperatuur).
Giet alles in een hoge beker, kop of glas en laat gedurende 2 uur rusten in de koelkast.
Mix de banaan, de kokosschilfers, de koriander, de Alpro soya Drink en de bolletjes vanille-ijs tot schuim.
Giet dit op de panna cotta.
Strooi er eventueel enkele kokosschilfers overheen.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…