Categories: Desserten

Panna cotta van chocolade met bananenmilkshake

voor 4 personen:

Ingrediënten :

  • 5 dl Alpro soya Cuisine
  • 100 g chocolade
  • 2 blaadjes gelatine van 2 g
  • 100 g suiker
  • 1 banaan
  • 4 dl Alpro soya Drink
  • 2 bolletjes vanille-ijs
  • 1 eetlepel koriander
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • Gesmolten chocolade
  • Bereiding:

    Week de gelatineblaadjes.
    Kook de Alpro soya Cuisine op met de chocolade en de suiker.
    Voeg er de gelatine aan toe (niet bij kooktemperatuur).
    Giet alles in een hoge beker, kop of glas en laat gedurende 2 uur rusten in de koelkast.
    Mix de banaan, de kokosschilfers, de koriander, de Alpro soya Drink en de bolletjes vanille-ijs tot schuim.
    Giet dit op de panna cotta.
    Strooi er eventueel enkele kokosschilfers overheen.

    receptenwijzer

    Recent Posts

    Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

    Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

    1 dag ago

    Brownie wafels

    Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

    3 dagen ago

    Zoetzure groentensoep met kip

    Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

    5 dagen ago

    Gratin van bloemkool, gehakt en puree

    Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

    1 week ago

    Volkoren havermout koekjes

    Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

    1 week ago

    Groentecurry met steak en noedels

    Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

    2 weken ago