voor 4 personen :
Ingrediënten:
Bereiding:
Snijd de mango en vijgen in blokjes en stoof ze aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
Hak de rozemarijn fijn en voeg dit eraan toe.
Voeg de frambozenconfituur en frambozenazijn eraan toe.
Bak het vlees 3 minuten aan één kant en 3 minuten aan de andere kant in een beetje Alpro soya Bakken & Braden (gebruik géén pan met antiaanbaklaag).
Blus de pan met de porto, het water en de rozemarijn.
Voeg er de PH Wildbouillon aan toe en laat dit voor de helft inkoken.
Voeg er vervolgens de Alpro soya Cuisine aan toe.
Serveer de hertensteaks samen met de mango en de vijgen.
Werk af met een takje rozemarijn.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…