voor 4 a 6 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Doe wat boter in een kom en verhit deze. Doe er de groenten in en stoof deze een 10 minuutjes. Blus met de kippenbouillon. Doe er de tomatenpuree bij en de suiker en laat dit gedurende een 10 a 15 minuten koken. Kruid met wat peper en zout. Mix de soep. Haal ze door een zeef en dien heet op. Overstrooi met wat peterselie .
Tip :
Doe er eventueel een scheutje room bij om ze wat romiger te maken. Je kan de suiker ook vervangen door een lepeltje honing .
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…