voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Kruid het vlees met de peper en doe en klont boter in een braadpan . Laat de boter goudbruin worden , maar zeker niet verbrand bruin , en bak de steaks erin gedurende 2 a 3 minuten aan beide kanten . Neem ze uit de pan en hou ze warm op een schaal met alu-folie erover . Zet het vuur wat zachter en doe de champignonschijfjes in dezelfde boter. Bak ze een paar minuten en blus de pan met de cognac of whisky. Doe er ook het water bij , verkruimelde bouillon en laat dit even opkoken. Doe er dan de room bij en laat dit voor de helft inkoken . Serveer de saus bij de steaks.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…