voor 1 groot plat brood :
Ingredienten :
Verder:
Bereiding :
Maak brooddeeg volgens het recept van de ciabatta , maar zonder olijven. Rol het vrij dun uit tot een ronde lap en leg deze op een ingevet bakblik. Wrijf het deeg in met de helft van de olijfolie , de kruiden , peper en zout. Sprenkel er de rest van de olie over. Dek af met plasticfolie en laat 30 min rijzen. Verwarm de oven voor op 220 ‘C en bak het kruidenbrood in 25 a 30 min bruin.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…