Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens aanwijzing.
Doe wat olie in een diepe pan en verhit op medium hoog vuur.
Bak hierin het kippengehakt, kruid met peper en zout.
Voeg de sjalot, look, broccoli en courgette toe en laat dit een paar minuten meebakken.
Zet het vuur wat zachter en voeg de Tomato frito, bouillon en italiaanse kruiden toe.
Zet het deksel op de pan en laat dit een 10 minuutjes zachtjes pruttelen.
Voeg er de mascarpone aan toe, roer goed door en laat nog een paar minuten verder pruttelen.
Voeg er de pasta aan toe, roer goed om en serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…