Ingrediënten:
Voor ca. 12 cake’jes
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170°C, onder en boven warmte.
Zeef de bloem met de bakpoeder en baksoda.
Meng de suiker met de citroenzeste.
Doe de boter samen met de suiker in een ruime kom en klop deze met een mixer op medium snelheid romig in 2 a 3 minuten.
Voeg de eieren per stuk toe. Wanneer het ene ei volledig is opgenomen, voeg je het 2de toe. Mix tot dit volledig is opgenomen.
Voeg de bloem toe en het zout en klop op medium snelheid in 1 minuut tot een geheel.
Voeg de zure room toe en citroensap, klop even door ( 10 sec.).
Breek de frambozen in 2 en spatel ze door het beslag.
Spray de vorm in (bij een cupcakevorm kan je ook cupcakepapiertjes gebruiken).
Verdeel het beslag over de vormen, vul ze voor 2/3.
Zet in de oven en bak de cake’jes gedurende ca. 22 minuten of tot je er met een prikker insteekt en deze er droog uitkomt.
Laat de cake’jes afkoelen op een rooster.
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…