Ingrediënten:
Voor 1 cake van ca. 25 cm
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170°C , onder en bovenwarmte.
Doe de eieren en de suiker , samen met het merg van de vanillepeul ’in een ruime mengkom en klop met een elektische mixer op medium snelheid, gedurende 5 minuten. Voeg er de olie aan toe en klop door tot een homogene massa.
Zeef de bloem met de baksoda en meng onder het eimengsel.
Klop op een medium snelheid gedurende 1 minuut.
Doe er de amandelmelk bij en klop nog 10 seconden door.
Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier.
Stort het beslag in de vorm.
Zet in de oven en bak de cake gedurende 50 a 55 minuten.
De cake is klaar als je er met een prikker insteekt en die er schoon uitkomt.
Laat afkoelen op een rooster.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…