Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Snij de chiplata in kleine stukjes (of duw het vlees uit het velletje, zodat je kleine balletjes hebt), kruid ze met kippenkruiden.
Bak de stukjes vlees in wat olijfolie op een medium hoog vuur.
Doe er de wortelstukjes bij, bak een 4 minuten mee.
Doe er de sjalot en look bij, bak even mee .
Vervolgens de champignons en paprika, bak deze een 5 minuten .
Doe er het bouillonblokje bij en blus met water. Laat even aan de kook komen.
Leg de ravioli’s er een per een bij en dompel ze wat onder in de bouillon.
Zet nu een deksel op de pan en laat op een wat zachter vuur een paar minuten sudderen zodat de ravioli gaar kunnen worden.
Meng er de spinazie door , laat wat slinken.
Doe de philadelphia erbij e laat de saus nu wat indikken. Kruid bij met peper en zout .
Serveer meteen en strooi er wat geraspte kaas over.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…