Pasta

Verse Ravioli met worst en champignons

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 250 gr verse ravioli met spinazie en ricotta vulling
  • 250 gr chipolata
  • 1 el kippenkruiden
  • 250 gr kastanjechampignons, in schijfjes
  • 1 kleine wortel, in kleine blokjes gesneden
  • 100 gr verse spinazie
  • 1/4 van een rode zoete puntpaprika, in kleine blokjes
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teen look, fijngeperst
  • 3 dl water
  • 1/2 blokje knorr tuinkruidenbouillon
  • 40 gr philadelphia Extra proteïne
  • peper en zout
  • geraspte gruyere

Bereiding:

Snij de chiplata in kleine stukjes (of duw het vlees uit het velletje, zodat je kleine balletjes hebt), kruid ze met kippenkruiden.
Bak de stukjes vlees in wat olijfolie op een medium hoog vuur.
Doe er de wortelstukjes bij, bak een 4 minuten mee.
Doe er de sjalot en look bij, bak even mee .
Vervolgens de champignons en paprika, bak deze een 5 minuten .
Doe er het bouillonblokje bij en blus met water. Laat even aan de kook komen.
Leg de ravioli’s er een per een bij en dompel ze wat onder in de bouillon.
Zet nu een deksel op de pan en laat op een wat zachter vuur een paar minuten sudderen zodat de ravioli gaar kunnen worden.
Meng er de spinazie door , laat wat slinken.
Doe de philadelphia erbij e laat de saus nu wat indikken. Kruid bij met peper en zout .
Serveer meteen en strooi er wat geraspte kaas over.

receptenwijzer

Recent Posts

Groentenpuree met kip-kaasballen

Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…

2 dagen ago

Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

5 dagen ago

Brownie wafels

Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

7 dagen ago

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

1 week ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

2 weken ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

2 weken ago