Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Zorg ervoor dat alle groenten ongeveer dezelfde grootte hebben. Ongeveer 2 a 3 cm. Hoe groter ze zijn, hoe langer ze moeten bakken.
Verwarm de oven voor op 170°C, hetelucht.
Doe een flinke scheut olijfolie in een ruime bakplaat of ovenschaal.
Doe de groenten er allemaal in en ook de kruiden, behalve peterselie.
Met propere handen hussel je alles mooi door elkaar, zodat elk blokje een laagje olie krijgt, doe er desnoods nog een beetje extra in.
Zet in de oven voor 20 minuten.
Kruid de varkensoester met enkel wat peper
Na 20 minuten schep je de groenten even goed om en leg dan de varkensoesters er gewoon bovenop.
Zet opnieuw in de oven voor 15 minuten.
Voel of de groenten gaar zijn , zoniet haal je het vlees er al uit als het gaar is en hou het warm , geef de groenten dan nog ca 10 minuten extra baktijd.
Serveer meteen met wat verse peterselie.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…