Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de spaghetti .
Maak het gehakt aan met gehaktkruiden, look, sjalot, eitje en paneermeel. Doe er net zoveel paneermeel in dat het vlees stevig genoeg voelt om mooie balletjes te rollen. Maak balletjes van ca. 3 cm. Doe wat olijfolie in een ruime pan op medium hoog vuur en bak de balletjes rondom bruin.
Stoof ondertussen de spinazie in een andere pan. Doe er wat olie in , laat warm worden en doe de spinazie erin. Stoof het tot het wat geslonken in. Doe water, bouillon en philadelphia erbij en laat dit op een zacht vuurtje een 5 minuten pruttelen. Mix de saus.
Doe de wortel en de courgette bij de balletjes, en stoof deze een 10 minuten mee onder deksel.
Doe de balletjes en groenten bij de gekookte spaghetti en meng er spinaziesaus (je hebt misschien niet alle saus nodig) onder. Laat even goed doorwarmen.
Serveert meteen.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…