+/- 20 stuks
Ingrediënten:
Bereiding:
Breng de room aan de kook en giet over de chocolade callets en de boter.
Roer goed door tot de callets volledig gesmolten zijn en je een mooie homogene massa hebt.
Zet een tweetal uurtjes in de koelkast.
Vorm bolletjes van de ganache ter grootte van 2 CM . Leg ze op een schaaltje met bakpapier. Zet opnieuw in de koelkast voor een half uur.
Doe de fijne kokosrasp in een schaaltje en rol de balletjes hierin. Rol opnieuw met je handen mooi bol , en rol daarna nog eens opnieuw in de kokos.
Leg elke praline in een papiertje, versier eventueel met een kleine decoratie.
De pralines kunnen een week bewaard worden in de koelkast.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…