voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Meng de olijfolie met de curry en 1 eetlepel “Bouillon du Chef kip ” en marineer hierin de kipreepjes gedurende 1 uurtje.
Verhit een beetje olie en bak hierin de sjalotten met de paprika’s aan.
Voeg het water en 2 eetlepels “Bouillon du Chef Kip” toe en laat de paprika’ op laag vuur garen.
Bak ondertussen de kipreepjes bruin en gaar en kook de pasta beetgaar.
Als de paprika’s gaar zijn, pureer tot een gladde saus.
Breng op smaak met peper en zout en wat italian mix. Serveer met de kip en tagliatelli.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…