Categories: Pasta

Tagliatelli met kip en paprikasaus

voor 4 personen :

Ingrediënten :

  • 4 el olijfolie
  • 2 tl currypoeder
  • 3 el Lacroix Bouillon du Chef Kip
  • 500 gr kipfilets , in reepjes gesneden
  • 3 sjalotten, gehakt
  • 3 grote rode paprika’s gesneden en van zaadlijsten ontdaan
  • 250 ml water
  • peper , zout , oil & vinegar italian dried herb mix

Bereiding :

Meng de olijfolie met de curry en 1 eetlepel “Bouillon du Chef kip ” en marineer hierin de kipreepjes gedurende 1 uurtje.
Verhit een beetje olie en bak hierin de sjalotten met de paprika’s aan.

Voeg het water en 2 eetlepels “Bouillon du Chef Kip” toe en laat de paprika’ op laag vuur garen.
Bak ondertussen de kipreepjes bruin en gaar en kook de pasta beetgaar.

Als de paprika’s gaar zijn, pureer tot een gladde saus.

Breng op smaak met peper en zout en wat italian mix. Serveer met de kip en tagliatelli.

receptenwijzer

Recent Posts

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

3 dagen ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

5 dagen ago

Groentecurry met steak en noedels

Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

7 dagen ago

Eiwitrijke havermout ontbijtwafeltjes

Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…

1 week ago

Romige macaroni met groenten en chipolataworstjes

Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…

2 weken ago

Groene shakshuka

Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…

2 weken ago