voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een ruime kom. Leg het vlees hierin en laat dit minstens 3 uur afgedekt marineren in de koelkast . Grill het vlees in een hete BBQ en daarna in een gesloten BBQ ca. 30 minuten laten garen , volgens gewenste gaarte . Regelmatig bestrijken met de resterende marinade. Neem van het vuur , laat 10 minuten rusten en serveer . Als saus kan je eventueel wat van de marinade erbij serveren.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…