voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Kruid het gehakt met de currykruiden, de kurkuma, de cayennepeper, de komijn en de koriander en maak er vervolgens bolletjes van. Steek deze vervolgens op een spiesje en laat ze een nacht rusten. Gril de kefta. Meng de mosterd met de ketchup, de sojasaus, de azijn en de olijfolie en voeg er vervolgens nog de cayennepeper, de chilipeper en de lente-uitjes aan toe. Snijd de ui fijn en ontvel en ontpit de tomaat. Meng dit met het fijngehakte lookteentje, de verse koriander en lente-uitjes en serveer het geheel ten slotte met de sla, de brochette en de saus.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…