voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 100°C. Klop de eidooiers samen met de suiker tot een witte massa.Warm de room en melk op met de vanillemerg en voeg dit toe aan de eidooiers , straalsgewijs. Neem 4 vuurvaste potjes en beboter deze . Verdeel de crème . Zet deze “au bain marie ” gedurende 35 minuten in de oven. Bestrooi met wat cassonadesuiker en een klein klontje boter en vervolgens met een brandertje de suiker “branden”.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…