voor 4 personen :
Ingrediënten :
1 blokje runderbouillon
Bereiding :
Maak balletjes van het gehakt. Wikkel de bal gehakt in de rosbief en maak onderaan een plooi.
Smelt de boter goudbruin op een redelijk hoog vuur en bak de vleesbundeltjes hierin. Het vlees rondom moet mooi dichtgeschroeid zijn. Voeg de sjalotjes eraan toe en laat even mee fruiten. Zet het vuur lager en voeg het water, het bier en de runderbouillon en laurierblaadjes eraan toe en laat het geheel 25 minuten sudderen.
Haal de blinde vinken uit de saus en bind de saus naar smaak.
Overstrooi met versgehakte peterselie.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…