voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Verhit de olie in een wok en het spek en varkensvlees een 4 minuten roerbakken op een hoog vuur . Neem uit de wok en laat uitlekken op een keukenpapier.
Voeg de ui en gemberpoeder toe en roerbak een 2 minuutjes op hoog vuur . Doe er de overige groentjes bij en roerbak deze een 5 minuten mee . Meng de confituur met de ketjap en klop wat los en giet dit over de groentjes . Laat dit even indikken . Doe het vlees er weer bij , wat laten doorwarmen en serveer meteen . Geef er mie of gebakken rijst bij.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…