voor 24 stuks :
Ingredienten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 210 °C. Meng het gehakt met het ei en de cottagecheese. Doe er volgens smaak flink wat kippekruiden bij en de gehakte basilicum. Verdeel in 4 porties : Snij elk vel bladerdeeg in 2 en leg op elk vel in het midden een worstvormige portie . Rol ze vervolgens mooi en stevig op . Het vlees moet goed ingepakt zijn. Snij met een scherp mes porties van een 3 cm . Maak er een lichte inkerving in (dit is voor de decoratie) en bestrijk met het eigeel-currymengsel . Schik ze op , een met bakpapier belegde , bakplaat , laat tussen elk hapje een ruimte van 4 cm en zet in de oven . Bak ze goudgeel in een 25 minuten .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…