voor 2 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Vermeng de sojasaus met de suiker en een beetje peper en wentel de kippeblokjes erin. Verhit de olie in een wok en bak de kippeblokjes op een hoog vuur al roerbakkend. Neem uit de wok en hou ze warm. Doe de sambal , ui , champignons en de lenteuitjes erin en roerbak ze zacht. Vermeng de maizena met de bouillon en schenk deze erover. Breng aan de kook en laat al roerende inbinden . Doe er de sojascheuten bij en de kip . Laat nog even goed doorwarmen en dien meteen op.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…