Categories: Desserten

Chocoladeglazuur

Ingrediënten :

  • 150 g pure chocolade
  • 1,5 dl room
  • 50 g fijne kristalsuiker
  • 50 g glucose
  • 50 g boter
  • Bereiding :

    Smelt de chocolade samen met de room in een steelpannetje op een zacht vuurtje, terwijl je goed blijft roeren . Wanneer de chocolade gesmolten is, voeg dan de suiker en glucose toe . Doe de boter erbij en roer goed door .

    receptenwijzer

    Share
    Published by
    receptenwijzer

    Recent Posts

    Zoetzure groentensoep met kip

    Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

    2 dagen ago

    Gratin van bloemkool, gehakt en puree

    Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

    5 dagen ago

    Volkoren havermout koekjes

    Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

    7 dagen ago

    Groentecurry met steak en noedels

    Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

    1 week ago

    Eiwitrijke havermout ontbijtwafeltjes

    Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…

    2 weken ago

    Romige macaroni met groenten en chipolataworstjes

    Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…

    2 weken ago