voor 6 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Verhit de boter , doe er de bloem bij en fruit dit eventjes. Doe de melk en de bouillon erbij , al roerend. Laat dit goed koken , maar zeker blijven roeren , want het mag niet aanbranden. Zet het vuur lager. Doe de kruiden erbij , de prei en sjalotjes . Laat nog eventjes doorkoken , naam van het vuur . Laat nog een 10 minuutjes staan en de soep is klaar .
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…