voor 6 a 8 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Laat de boter smelten in en pan. Strooi er de bloem bij. Goed roeren en leng aan met de kippenfond. Goed blijven roeren tot begint in te dikken. Doe er de melk , room selder en kip aan toe. Laat onafgedekt op een zacht vuurtje koken tot de kip en de selder gaar zijn. Kruid de soep met peper en zout en werk af met de gehakte peterselie.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…