Ingredienten :
Bereiding :
Doe de boter in een kom en klop romig , doe er de suikers bij. Klop de eieren in hun geheel 1 per 1 eronder. Ga met een krachtige beweging door het mengsel. Doe het bakpoeder en de bloem erbij ( gezeefd ) , klop nog eens krachtig door en doe er de melk bij . Nog eens goed mengen.
Tip : Als de wafels aan het ijzer blijven plakken , doe er dan nog wat melk bij .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…