voor 6 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Verhit de boter in een kom en doe er de ajuinen in. Laat ze goudbruin kleuren . Bestuif ze met bloem. Roerbak tot ook de bloem een goudblond kleurtje heeft. Giet er de runderbouillon en de oxo bij. Kruid eventueel wat bij met peper en zout en breng aan de kook. Laat ongeveer 20 tot 25 minuten zachtjes sudderen of tot de ajuinen goed gaar zijn.
Serveertip :
Serveer de soep met kaasbroodjes. Stokbrood in dikke plakken gesneden en belegd met geraspte kaas. Eventjes onder de grill zetten tot de kaas begint te smelten.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…