Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C, hetelucht.
Meng de philadelphia met de sandwich spread tot een mooie smeerbare pasta.
Verdeel een fijn laagje saus over de ovenschaal.
Verdeel een dun laagje philadelphia spread over elke wrap , leg in het midden er een vel ham in de lengte en verdeel de bolognesesaus over de hesp.
Rol elke wrap stevig op en snij in 2. Verdeel de rolletjes over de oven schaal.
Verdeel de resterende philadelhia spread over de wrapcanneloni’s en overstrooi met de geraspte kaas.
Strooi er wat gedroogde oregano over en zet in de over voor 20 minuten.
Serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…