voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Giet de Alpro soya cuisine en de Alpro drink in een kom .
Voeg nu de eieren en de suikers toe en roer goed door met een garde .
Doe de bloem in een andere kom en giet het mengsel beetje bij beetje bij de bloem, terwijl je roert met een garde .
Voeg een scheutje Kirsch toe en laat de krieken goed uitlekken .
Doe de krieken in een beboterde taartvorm en giet het deeg erover .
Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 à 35 min .
Laat de clafoutis afkoelen en versier met poedersuiker .
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…