voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Kruid de visfilets met peper en zout en eventueel een viskruidenmengeling. Rol ze, met de velkant naar binnen , op en steek er een stokje door . Kook de visbouillon op , neem van het vuur , doe er de tongrolletjes in en doe het deksel op de kom . Laat de rolletjes zo een 5 minuten staan . Normaal zou dit voldoende zijn om ze net gaar te maken . Zoniet zet je ze nog even op het vuur op een zacht vuurtje , maar niet langer dan een minuutje of 2. Haal de rolletjes uit de bouillon en hou ze warm. Maak ondertussen de saus : Doe het water , de wijn en het bouillonblokje in een pannetje , doe er de gehakte sjalot bij , tijm en laurier . Zet op een hoog vuur en laat dit voor de helft inkoken . Doe er de room bij en laat nog eens inkoken tot de gewenste dikte . Giet de saus door een zeef , kruid met peper , zout en de gehakte kruiden , volgens smaak . Doe net voor het serveren de garnalen in de warme saus en serveer bij de tongrolletjes . Lekker met wat puree of zelfs pasta of gewoon wat stokbrood.