voor 4 personen :
Ingrediënten :
- 800 gr pompoen , in blokjes
- 250 gr kleine champignons , in zijn geheel
- 3 dikke aardappelen , geschild en in blokjes
- 1 ui , fijngesneden
- 2 teentjes look , fijngesneden
- 2 eieren
- 3 dl room
- 4 el geraspte kaas
- zout , peper , curry madras
- 2 el verse fijngehakte kruiden (tijm , oregano en peterselie)
- olijfolie
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe 2 el olijfolie in een kom en verhit deze op een matig vuur . Fruit hierin ui en knoflook. Doe er de verse kruiden bij , roer even door. Doe de pompoen en aardappel erbij en bak dit een 5 minuten. Doe er de champignons bij en overgiet met de room . Zet het vuur laag en laat dit 6 minuten sudderen. Vet een ovenschaal in en doe er de groenten in. Klop de eieren met de kaas en breng op smaak met peper , zout en curry. Verdeel over de groenten. Zet voor 25 minuten in de oven.