6 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Maak de saus : In een klein pannetje wat boter laten smelten. Eierdooier , chilisaus, geraspte citroenschil en citroensap vermengen en bij de boter doen. Het vuur laag zetten en al roerend de saus laten dikken. Ze mag niet koken !!! Roer er de tijm door en laat deze afkoelen in de ijskast. Neem het vlees en bestrijk beide zijden met deze saus. Gril op een hete BBQ tot deze goudbruin zijn . Net voor het serveren nog wat extra van de saus over het vlees strijken.
Ingrediënten:Voor 4 personen: 1 zakje (500 gr) voorgekookte aardappelschijfjes 200 gr kippengehakt 2 (200 gr)…
Ingrediënten:Voor 2 personen 2 tot 2,5 kg mosselen 2 kleine uien, in fijne ringen 2…
Ingrediënten:Voor 2 personen: Ratatouille: 1 kleine courgette, in blokjes 1 grote rode paprika, in blokjes…
Ingrediënten: 2 a 3 el (zelfgemaakte) mayonaise 1 el scherpe mosterd 1 el witte wijnazijn…
Ingrediënten:Voor 4 glaasjes 250 gr mascarpone 150 gr skyr vanille 200 gr verse aardbeien 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen: kip: 300 gr kippenborstfilet of haasjes, in fijne plakjes 2 el sojasaus…