voor 4 personen :
voorbereidingstijd : 5 minuten – bereidingstijd : 10 minuten
Ingrediënten:
Bereiding:
De boter langzaam laten smelten. De eierdooiers au bain-marie schuimig kloppen met een beetje zout.
De gesmolten boter geleidelijk onder voortdurend roeren toevoegen. De saus op smaak brengen met peper en citroensap. De hollandaise saus meteen serveren omdat ze niet warm kan worden gehouden of opgewarmd
Ingrediënten:Voor 4 personen: 1 zakje (500 gr) voorgekookte aardappelschijfjes 200 gr kippengehakt 2 (200 gr)…
Ingrediënten:Voor 2 personen 2 tot 2,5 kg mosselen 2 kleine uien, in fijne ringen 2…
Ingrediënten:Voor 2 personen: Ratatouille: 1 kleine courgette, in blokjes 1 grote rode paprika, in blokjes…
Ingrediënten: 2 a 3 el (zelfgemaakte) mayonaise 1 el scherpe mosterd 1 el witte wijnazijn…
Ingrediënten:Voor 4 glaasjes 250 gr mascarpone 150 gr skyr vanille 200 gr verse aardbeien 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen: kip: 300 gr kippenborstfilet of haasjes, in fijne plakjes 2 el sojasaus…