Spinazie-ei salade

voor 4 personen :

Ingrediënten :

  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 1 theelepel koolzaadolie
  • 8 grote spinazieblaadjes , in reepjes gesneden
  • 150 gr kropsla , in reepjes gesneden
  • 3 lente-uitjes , fijngesnipperd
  • 100 gr champignons , in schijfjes
  • 3 hardgekookte eieren , in partjes verdeeld
  • 2 el vinaigrette naar keuze
  • Bereiding :

    Besmeer het brood met de olie . Snijd de broodsneetjes doormidden en daarna in reepjes en bak ze in 8 minuten bruin in een voorverwarmde oven van 180 graden. Doe de groentjes in een ruime slakom en vermeng er de vinaigrette onder. Doe er de eieren en korstjes bij. En schep even om. Serveer.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *