Rundstartaar

voor 2 personen :

Ingrediënten :

  • 120 gr rundsvlees , in kleine blokjes gesneden ( van gepelde biefstuk bv )
  • 2 cl olijfolie
  • 10 gr zachte mosterd
  • 1 eierdooier
  • enkele druppels tabasco
  • scheutje worchestersaus
  • 10 gr kleine kappertjes
  • 10 gr versnipperde sjalot
  • snuifje selderijzout
  • 1 el gehakte peterselie
  • peper en zout
  • Bereiding :

    Meng alle ingrediënten , behalve het vlees en kruiden, tot een marinade. Doe nu beetje bij beetje van de marinade onder het gehakte vlees , maar ook niet teveel mengen ! Proef en indien nodig nog marinade toevoegen. Kruiden met peper , zout , selderijzout en werk er de gehakte peterselie onder. Doe wat tartaar in een serveerring , zodat je een mooie vorm op je bord krijgt. Serveer met frietjes en een salade.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *